Entrer le Titre du Site

Entrer le Slogan du Site

Get Adobe Flash player

 

De stichting wenst zijn doelen op onderstaande wijze te realiseren :

 

De Club Qualitative Life

 

De Club Qualitative Life verzamelt alle soorten opwindende activiteiten die de kwaliteit van het leven kunnen verbeteren voor een groot aantal mensen.
De Club Qualitative Life verzamelt een sociaal netwerk van vrienden en een groep van weblogs, die zijn gecreëerd in een optiek van planetaire eenheid met als doel elkaar te helpen zowel internationaal als interdimensioneel.
Dit biedt aan een selectie van rublieken in het gebied van de sociale verbindingen van de financieële winsten, van het emotionele leven, van de persoonlijke ontwikkeling, beginnend vanaf het welbehagen in al zijn vormen, van artistieke creaties en aantallen virtuele werelden.
Dir doorloopt een leerproces van meditatie of paranormale gebeurtenissen, de exobiologie en een aantal van andere rubrieken die zich altijd ontwikkelen.
Het doel van deze qualitatieve life club is om alle soorten van diverse facetten voor te stellen, die zijn verzameld onder hetzelfde concept ter verbetering van de kwaliteit van het leven.
Deze kwaliteit van het leven is afhankelijk van de kwaliteit van de menselijke relaties, die wij kunnen ontwikkelen, om anderen weer hun sluimerende capaciteiten te laten opbloeien.
Het is in het belang van de qualitatieve life club dat deze representeert een uniek middel waar een ieder zijn eigen interesse kan vinden onder alle aangeboden mogelijkheden.

 

Le contenu de cette page nécessite une version plus récente d’Adobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash

 

 

 

 

De virtuele werelden

 

De schepping van de 3D werelden, scheppende vreedzame virtuele omgevingen voor communicaties tussen verschillende deelnemers en het ontdekken van wereldruimtes, landschappen en rustige omgevingen, die het bereiken van een globale harmonisatie van het wezen toestaat.
Deze 3D virtuele werelden kunnen alleen bezocht worden of met meerderen en zijn geïntergreerd op het platform van de uitwisseling van de qualitative life club.
De gebruikers van deze virtuele werelden zijn aanwezig onder een vorm van “avatar” en zij hebben mogelijkheden om zich te verplaatsen en te communiceren met andere deelnemers in ingebeelde werelden of in een nabij gelegen realiteit.

 

Le contenu de cette page nécessite une version plus récente d’Adobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash

 

 

 

De Unitaire Wetenschap van het Intra-Universum

 

Boven de diverse modellen van leefgemeenschappen, polymorphe godsdiensten of van gedeeltelijke psychologische technieken, regisseren de fysieke, energetische en spirituele principes van het universum alles van het onzichtbare naar het zichtbare.
De toegangsweg naar het begrijpen van de kosmos, in het Grieks : “ orde”, vraagt een kwantum sprong van het bewustzijn, die alleen de geest van synthese kan bereiken.
Het boek van de Unitaire Wetenschap is het resultaat van een dergelijke sprong en geeft een doorgangs opening weer, naar het begrijpen van wat achter de verschijningen gebeurt.
De Eenheid Wetenschap van het Intra-Universum is een onmisbaar element in dit tijdperk om zijn meer of minder verstoorde individualiteit met een voortdurende interdimensionele realiteit weer recht te zetten.
Het boek «  De Unitaire Wetenschap van het Intra-Universum geeft vanuit een interdimensionale communicatie antwoord op 62 fundamentele levensvragen, verdeeld over 144 hoofdstuckken, nieuwe kennis over de architectuur van de tijdloze ontzichtbare structuur die het universum heersen en hun veelvoud aan dimensies van tijd, ruimte en materie.

 

Le contenu de cette page nécessite une version plus récente d’Adobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash

 

 

 

Het Instituut van de Unitaire Wetenschap

 

Het Instituut van de Unitaire Wetenschap stelt een programma van ontwikkeling voor, die naar het begrip van de onzichtbare structuur, ons bestaan regisseert.
Inderdaad zijn wij permanent onderworpen aan allerlei soorten en oorspronkelijkheden van invloeden en het is belangrijk dat wij weten de wetten te begrijpen als wij in ons leven willen slagen.
Het maakt niet uit wat je bent, therapeut, socioloog, psycholoog of een eenvoudige onderzoeker naar de waarheid, dit leerprogram is aan u gezonden om toegang naar instrumenten te verkrijgen en te geven fundamentele sleutels, voor de setting van onmisbare elementen naar het opbloeien van het individu.
Slagen in het leven is het vinden van zijn exacte rol en zijn plaats in het spel van het heelal, opwekkende alles facetten van onze persoonlijkheid. Het doel van het Instituut is wezens naar deze weg terug te brengen. U zou dan zo kunnen voltooien uw eigen opleiding en als U wenst, een docent met een actieve deelname worden, aan het ontwaken van de planeet naar anderen niveau's van bewustzijn. In een tijdperk met een diepgaande verandering, is het meer dan ooit cruciaal op een innerlijke niveau te weten hoe zichzelf te situeren, om zijn eigen bestemming onderhanden te nemen, veeleer zich te imponeren met keuzes die, uiteindelijk niet overeen komen met onze oorspronkelijke aspiraties.
Voor dit alles, reserveert het leven ons beproevingen, verschillende situaties die nooit ophouden, die representeren aan hen die zouden weten te ontcijferen zowel mogelijkheden van evolutie en toetreding tot een superieur niveau van kennis.
Om de betekenis ervan te begrijpen, moet men leren hoe om te weten zichzelf en iemands specifieke originaliteit ter vastlegging van de noodzakelijke elementen van de reële groei.
De individuele eigen wilskracht is de eerste voorwaarde voor haar of hem te verheffen om te ontwikkelen zijn of haar gevoeligheid. Hij of zij kan één of andere hulp door middel van informatie en technieken, die al zijn getest en gecontroleerd door anderen ontvangen.
Dit is hoe het programma van de transpersoonlijke groei van het unitaire Science Institute is gemaakt. Het zal toestaan u om te ontwaken alle facetten van uw persoonlijkheid en de voorwaarden voor uw eigen nakoming instellen. Het programma van de transpersoonlijke groei van het unitaire Science Institute resultaten van dertig jaar van onderzoek, experimenten, studies, syntheses en contactpersonen. Met dit fantastische instrument van transformatie kun je in de praktijk, in je dagelijkse leven, de kennis binnen bestaande tussen redenering en resonantie.

 

 

Le contenu de cette page nécessite une version plus récente d’Adobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash

 

 

 

Workshops

 

Een programma van workshops en cursussen waarmee u de ware essentie kunt ontdekken van uw wezen en de kwaliteit van uw leven kunt verbeteren. Tijdens het verbeteren van uw volledige potentieel, is ons doel om u te voorzien van een volledige reeks hulpmiddelen voor innerlijke ontwikkeling op het niveau van het fysieke lichaam en geest, in harmonie met de ziel en geest.
Het leven is samengesteld uit een evoluerende opeenvolging van proeven en uitdagingen, die fantastische mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, en voor het bereiken van een hoger niveau van bewustzijn, kunnen worden. Om te kunnen profiteren van deze mogelijkheden, is het belangrijk om uw ware essentie te kennen en vast te stellen wat de noodzakelijke elementen van persoonlijke groei zijn.

Een levensveranderende ervaring begint vanuit uw innerlijke wens en wil om onze toekomst in uw eigen hand te nemen. Uw eigen innerlijke wil is de eerste voorwaarde om u te verheffen, om in staat te zijn een nieuwe gevoeligheid en eigen potentieel te ontwikkelen. U kunt ondersteuning ontvangen door middel van de juiste begeleiding en technieken die al zijn getest en gecontroleerd door anderen.
Met deze doelstellingen in het achterhoofd, worden de retraites verondersteld de kans te openen om een meer vervulde manier van leven te bereiken. U kunt een workshop volgen om uw vaardigheden te versterken, of gewoon genieten van onze retraites door middel van rusten, mediteren, yoga beoefenen en het ontdekken van jezelf met een nieuw bewustzijn.

 

Le contenu de cette page nécessite une version plus récente d’Adobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash

 

 


 

www.stichting-unitaire-wetenschap.org